krasy

Семеен център Майя разполага с утвърден и високоспециализирал екип от психотерапевти

Красимира Иванова

тел. 0887 52 50 92

Коя съм аз

Казвам се Красимира Иванова, от Стара Загора съм. Семейна съм от повече от 20 години.
Обичам да чета и това ме разтоварва от напрежението и ежедневния стрес.
Обичам музиката. Тя докосва и най-фините струни на сърцето ми.
Обичам и поезията. Любими автори са ми Дамян Дамянов, Надежда Захариева, Евтим Евтимов, Давид Овадия, Петя Дубарова и спирам дотук, защото ще ви омръзна). За мен това са автори, които освен перфектния изказ, успяват да съберат в няколко стиха душевността на половината земляни.
Привърженик съм на източната философия за човека и света. Практикувам йога.

Мечтата ми е един ден да се потопя в екзотиката, мистичността и духовността на о. Бали.

Каква е моята квалификация:

Университетското образование:

1. Магистър по консултативна психология със специализация по Детско-юношеско консултиране (редовен член на дружеството на психолозите в България с регистрационен номер BG – RP- 1029)
2. Магистър по Семейна терапия и консултиране
3. Бакалавър по Специална педагогика

Допълнителни обучения:


4. Едногодишно обучение към APICS съвместно с Вестдойче Академия, Дюселдорф-Мюлхайм – Германия и съвместно с Медицински Университет – София в психотелесна психотерапия.
5. Сертифициран хипнотерапевт от БАХ (редовен член на БАХ)
6. Международно признат сертификат от The association for the advancement of meridian energy techniques & Calamus International University – биоенергийни терапевтични техники: BSFF, TAT, EFT-техника за емоционална свобода )
7. Пълен седемгодишен курс на обучение към Психотерапевтичен институт по социална екология на личността с получена квалификация Семеен психотерапевт.
8. Обучение в майсторско  ниво по позитивна психотерапия.

Повече за моята работа и в какви случай мога да бъда полезна можете да видите в секция ПРАКТИКА.

 

 Иван Димитров

тел. 0897 909 660

 

Казвам се Иван Димитров и съм на 40 години. Семеен съм от 7 години и със съпругата ми имаме едно дете. Едни от нещата, които обичам най-много са музиката и планините.

Имам практически опит със семейства и деца от 2006 г. Обучението ми по психология е общо 15 години, като съм завършил степените бакалавър и магистър във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”. Основното ми психотерапевтично обучение е в школата на системния подход в психотерапията. От 2007 до 2016 г. съм преминал цялостната обучителна програма по фамилна психотерапия към Психотерапевтичен институт – ПИСЕЛ (www.pisep.org ), гр. София, с ментори – Румен Георгиев и Женя Георгиева. Паралелно с това от 2006 г. до 2010 г. съм работил с приемни семейства под методическата подкрепа и супервизия на Кристиан Келбърг – международен консултант и частично от Ива Уорд, консултант от Великобритания. Имал съм шанса да участвам в обучения на много високо професионално ниво на американски и европейски психотерапевти в направленията Психодрама терапия, Краткосрочна терапия, Ериксонианска хипноза, Терапевтична работа със зависими и др. През годините съм преминал многобройни обучения на едни от най-добрите български специалисти, най-вече за работа с деца и семейства, но също така и работа със случаи на насилие, кризисна интервенция, организационно развитие и управление на човешките ресурси. Работил съм в едни от най-големите неправителствени организации в област Стара Загора, в партньорство със всички общини и институции в сферата на социалните услуги за деца. Предоставям обучения и супервизия на десетки екипи от социални работници и психолози от цялата страна. Като най-голямо професионално постижение отчитам участието ми в работни групи към Министерството на труда и социалната политика за подобряване на нормативната уредба и методическата работа в сферата на социалните услуги, както и наградата „Спасител на детството”, която ми беше присъдена през 2016 г. от Националната асоциация по приемна грижа.

В предвид психотерапевтичната подготовка и практически опит, които имам мога да предложа психологическо консултиране и психотерапия в широк спектър на проблематиката и симптоматиката, касаещи веднъж психичното здраве на личността и веднъж взаимодействието в контекста на семейните отношения, т.е. затруднения, които могат да имат и децата, тийнейджърите и родителите, както и тези личности в търсене на себе си и собствения път.

otzivi