Участниците в първия ТУР семинар в Стара Загора споделят:


spodeleno
Румяна Генова
 

Курсът ми даде нужната увереност като родител и човек! Чувствам се страхотно, по-уверена и задоволяваща потребностите си.Станимира Петрова

Имала съм нужда точно от такъв курс. Хареса ми и формата му. Това е най-осъзнатото и приятно обучение, което съм посещавала и със сигурност много ще ми помогне за в бъдеще, но и ще ми липсва!

Руслана Георгиева
 

Благодаря от сърце, че ме научихте да показвам своите чувства, да изслушвам, да мога да вниквам в конфликтите, да търся причините и да се замислям как да процедирам. Много съм щастлива и доволна, че околните забелязват промяна в мен и в начина ми на общуване!

 
Люба Димитрова
 

Обичам да чета литература за възпитанието. Честно казано, не очаквах курсът да бъде толкова различен и вълнуващ. Мисля, че намерих себе си. Наученото в курса отговаря почти изцяло на разбиранията и нуждите ми относно възпитанието и начина на общуване с децата ми, а и с възрастните. Изключително съм доволна, че посещавах курса. Благодарение на него в мен настъпиха промени, които ми помагат да бъда по-малко чувствителна на външни влияния спрямо мен.

 

Александра Димитрова – психолог, специален педагог
 

Много се радвам, че посещавах курса. Очакванията ми са удовлетворени. Научих се да разбирам и себе си, и другите по-добре и да общувам с по-голяма лекота. Сега съм по-търпелива с децата, избягвам бариерите в общуването. Все по-често се замислям на кого всъщност е проблемът и кое умение да използвам когато го определя. Имам по-голама безпроблемна зона на общуване не само с децата, но и с другите от обкръжението ми.

Наталия Тотева
 

Много полезен и ценен курс! Ще е хубаво, ако повече хора го посетят! Много съм доволна от нещата, които научих тук и намирах изход от проблемите със сина ми. Сега знам, че изход има и че нашата близост, любов и доверие не са загубени!

 

Петя Господинова
 

Научих много интересна и полезна информация относно общуването. Никога не е късно човек да осъзнае грешките си в начина на общуване. Курсът промени част от възгледите ми. Сега умея много ясно и осъзнато да определям кой в общуването притежава проблема!

 

Даниела Иванова
 

Научих се да решавам проблемите си по мирен път.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови